Лилия Димитрова е акредитиран треньор от Национална спортна академия „Васил Левски“ – випуск 2006 година.

Лили е:
Бакалавър специалност педагогика – „Учител по Физическо възпитание – 2003 год.
Магистър по спортна психология и педагог по физическо възпитание и спорт – 2005 год.
След дипломна квалификация: Рефлексотерапия-2011 год.

Лили се профилира в Общата физическа подготовка (ОФП) и силовата подготовка на хора с наднормено тегло, за която смята, че е „задължителна
основа за всеки – от обикновения човек до професионалния атлет“.

От 2006 година Лили има лиценз от Българската Федерация по Културизъм и Фитнес, който позволява да извършва треньорска дейност.

Лили има завършени обучения и взети сертификати по различни тренировъчни методики като: Табата, TapOut XT, HIIT-2017 година.

Тя работи с десетки хора от най-различни сфери и с различен социален статус, с които постига забележителни резултати! Всички те са водени от едно: да получат адекватно внимание и отношение, в желанието си да бъдат по-здрави, тонизирани и в добра форма. Нейните клиенти я определят като амбициозен професионалист, който разбира от работата, и винаги е готова да помогне на всеки!

Силовите и кондиционните ѝ методи са научно-обосновани във времето и спортната среда, а самата тя не се страхува да признае, че „не открива топлата вода“. Лили непрекъснато се рови в спортната литература, за да събира и анализира информация от програмиране на тренировъчния процес, през превенция на травматизма до техническо усъвършенстване.

С познанията и натрупания професионален опит Лили индивидуализира подхода си и помага на хора с травми, които искат да се върнат в играта и да бъдат истински атлети във всекидневието или в своите спортове, защото „спортистът е преди всичко човек, който има сила, издръжливост, ловкост и работи върху физическите и психическите слабости, които го спъват на състезанието.“

Отличителният подход на Лили винаги е да подтиква хората, които тренират с нея, да се захванат със спорт, за да видят реалните измерения на своите усилия от общата физическа подготовка в спортно съревнование.

Фен е на дисциплината и желанието за здрава работа.

А ти държиш ли на здравето и на външния си вид?

Искаш да изглеждаш и да се чувстваш по-добре, но не знаеш от къде да започнеш.

Няма кой да ти помогне и да ти покаже пътя?

Не се колебай повече и се свържи с мен! С удоволствие ще бъда твоят личен ментор и ще те съпровождам по пътя към успеха!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •