Какво споделят нашите клиенти

Диана Велинова

Започнах да тренирам с Лили като мой персонален треньор от 4 месеца. Още с първото ми влизане в залата, в момента, в който се запознах с нея разбрах, че Тя е моят треньор.
Лили е изключителен професионалист и всеотдаен инструктор. Работи с невероятен хъс и е безспорен Мотиватор. Има изключителната способност да заразява с позитивизъм и да зарежда хората с уникална енергия.
Горещо препоръчвам на всички, които поради една или друга причина са решили да започнат тренировки, да и се доверят и със сигурност ще останат възхитени от един истински Професионалист и Приятел.
Благодаря ти Лилка, за мен е изключителна привилегия, че точно ти си моят Ментор!

Павлин Коев

С Лили работим от краят на Януари 2020 година, със поразителен ефект още след първите ни 6 седмици. С нея тренировките са много практични и упражненията са подбрани да работят за Физиката и Психиката със неочаквана ефективност ( поне за мен)… и най-важното Лили има изключително системен подход с “пациентите” , защото точно така се чувствах първите 4 седмици, но системно изпълнявах и станах клиент последствие ! На Лили едно Благодаря, а на настоящите и бъдещи клиенти Успех….не мога да не напиша ( Лилито слушайте и гледайте внимателно, резултатите ще дойдат обезателно )

Гергана Атанасова

Искам да изкажа моето мнение за професионалните и лични качества на моят личен треньор Лили. Тя е един истински професионалист, с много богата култура и винаги в крак с настоящите тенденции в спорта и храненето. Като човек е един истински човек с огромно сърце, носи доброта и добро настроение когато си с нея. Тя като един истински скорпион е много упорита, амбициозна и следва мечтите си независимо какво и коства това. Истински приятел.Всеки човек искаш да тренира и да се храни здравословно но все още не е открил правият път, да не се колебае а да потърси Лили, тя е правилният човек за всеки.

Емилия Иванова

С Лили съм тренила близо три години с едно прекъсване.Тя е професионалист който има специфичен подход към всеки един трениращ .Винаги подбира упражненията според физиката на човека дава съвети за начин на хранене и хранителни добавки

Полина Тонева

Страста към спорта разкри моя треньор.Който за мен също беше и психолог и приятел.Изключителен професионалист.Запали ме по спорта и огъня от него и до днес гори.Благодаря на моята Лили,че ме научи на дисциплина и постоянство. Препоръчвам я с две ръце!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 отговора за “Отзиви”

 • Препоръчвам програмата НеСеОтказвай-модул 2 на всеки, който обича да спортува и носи лична отговорност за своето здраве. Страхотна програма, която носи видими резултати и учи на дисциплина и отговорност. Тренировки, които чакаш с нетърпение след тежкият работен ден, изпълнени с невероятен заряд в компанията на един изключителен професионалист. Огромно Благодаря на Лили, че бях част от тази програма 💯❤️

  • Лили е уникален и ерудиран треньор, а и човек. Силно препоръчвам нейните тренировки. Качеството, което осигурява, като упражнения, идеите, които има, като хранене/без глад/ са чудесни и незаменими. Обичам да тренирам с Лили, въпреки натовареното ежедневие, и други обстоятелства. Благодаря, Лили! ❤️

 • Участието в програмата НеСеОтказвай-модул 2 са мен беше истинско удоволствие. За тези 4 седмици при мен имаше голяма промяна в навиците. Започнах да очаквам с нетърпение вечерите и тренировките с Лили, които освен че подобриха спорта ми форма, всеки път ме зареждаха с много положителна енергия.
  Благодаря на Лили, че ме покани и насърчи да се включа. Това беше едно от най-хубавите неща, които ми се случиха през изминалите няколко месеца.
  Препоръчвам програмата на всеки, който не разполага с много свободно време или не обича претъпканите фитнес зали, но иска да спортува, да се погрижи за здравето си или просто да направи нещо хубаво за себе си.

 • Благодаря ти, Лили❣
  Ти ми върна радастта от спорта, Накара ме с удоволствие и нетърпение да очаквам следващата ни тренировка. Благодаря ти, че ми подари и малко време с моите деца. Благодаря ти, че се грижиш по най-добрият начин за нас. Благодаря ти за отношението и подхода ти! Ти спечели мен и децата ми, с твоята красива енергия, професионализъм.Ти си нашият треньор 🥰 и мотиватор.

 • Включих се в десет дневно предизвикателство с Лили и се чувствам прекрасно. Ако трябва да съм честна, не съм от най-активно спортуващите, но се замислям това да се промени. Благодаря ти, Лили, за отделеното време тези дни. 🙂

 • Благодоря, Лилка! Благодаря, че ми върна любовта към спорта. Благодаря ти за професионализма, за личностното отношение и най-вече за приятелството! Безкрайно щастлива съм, че точно ти си моят личен треньор, защото вдеки път, когато имаме тренировка, макар и онлайн, аз се вълнувам като малко дете, защото знам, че ти си подготвила най-подходящите комплекси, с които да се погрижим за нашето здраве, а хората не напразно казват, че “спорта е здраве”. След всяка тренировка с теб в програмата “Здрави и силни всеки ден” аз се чувствам тонизирана и заредена с много положителна енергия. Благодаря ти, че ми даряваш това щастие. От все сърце ти желая да си здрава и изпълнена с енергия, за да може да помагаш на все повече хора да бъдат в добра физическа форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *